Upplev Söderhavet på kryssning

Klarblå himmel, klarblått vatten, kritvita sandstränder och vajande palmer är det som alla förknippar med Söderhavet. Att komma till Söderhavet är som om man kommer till himmelriket, allt känns så perfekt med det underbara och varma vädret. Det är alltid härligt att upptäcka öarna och alltid lika skönt att svalka sig på en strand efter en dags utflykt. Att åka på en kryssning är det ultimata sättet att upptäcka Söderhavet på.
Söderhavet är ett gigantiskt område som sträcker sig från Hawaii till Nya Zeeland och Indonesien till Sydamerika. Den största delen av all landmassa på jorden skulle få plats här och det säger mycket om det vidsträckta området som Söderhavet är. Här finner ni ett paradis som inte finns någon annanstans. Man kan tro att de mesta är utforskat men många öar är helt oberörda. Från kryssningsfartyget får man se en stor del av Söderhavet, vilket gör hela resan ännu mer underbar.
Alla har hört talas om paradisen Tahiti, Bora Bora, Fiji och Hawaii. De är oerhört populära men det knepiga är att alla östaterna i Söderhavet har så otroligt många öar så att det är svårt att upptäcka dem under samma resa. Men från kryssningsfartyget får man möjligheten att se många av öarna och upptäcka de större öarna och dessutom stiga i land på flera olika ställen. Välj mellan kryssning mellan de hawaiianska öarna, Tuvalu och många andra länder. Eftersom länderna har så liten markyta så innebär det att man spenderar det mesta av tiden till havs. Men det är ju inte helt fel. Det är detta som en kryssning handlar om. Vill man få tag på den allra bästa kryssningen så finns det specialister på kryssningar till Söderhavet där man får de allra bästa tipsen inför resor, inklusive flyg till avgångshamnarna och allt annat.