Kryssning i Karibien

Karibien är det ultimata paradiset på jorden. Få platser är så gudomligt vackra som de karibiska öarna. Oftast startar man i Florida och sedan fortsätter kryssningen i den karibiska övärlden. Det är som en resa till himmelriket. Är man intresserad av pirater så är det extra häftigt att kryssa i Karibien eftersom öarna är så starkt förknippade med pirater. Det är också här de största kryssningsfartygen i världen finns.
Många av oss drömmer om Karibiens stränder och öar och en kryssning dit ligger högt upp på mångas önskelista. Kryssningsfartygen i Karibien är de största i världen, så stora att de är som små flytande städer. Här kan man åka på kryssning tillsammans med tusentals andra ressugna. Golfbana, bio, restauranger, gym, spa och butiker. På dessa fartyg finns allt som man över huvudtaget kan önska sig. Det finns till och med skridskobanor på vissa fartyg så att man kan skrinna runt på isen eller spela hockey även om det är 30 grader varmt ute. Världens största kryssningsfartyg, Allure of the Seas, har till och med Starbucks.
Normalt brukar resorna börja i Florida och sedan fortsätta ut till en mängd destinationer som Jamaica, Puerto Rico och Bahamas. Med andra ord så kan man besöka de flesta stora och legendariska platserna i Karibien. Denna övärld har länge varit känd för alla sina pirater. Om man vill så kan man åka hit på en temakryssning. De teman som finns är allt från pirater till filmer och olika livsstilar. Temakryssningarna kan involvera alla passagerare ombord eller bara delar av fartyget. Detta eftersom det ofta kan vara över 4 000 passagerare på kryssningarna till Karibien. Ta med hela familjen på en kryssning till Karibien. Åk dit på konferens eller bara för att få uppleva de vackra, fantastiska, romantiska och himmelska öarna i Karibien.