Celebrity Cruises

Celebrity Cruises ägs av kryssningskoncernen Royal Caribbean och har totalt 11 kryssningsfartyg i flottan. Man erbjuder kryssningar till resmål som Karibien, Medelhavet, Hawaii, Alaska, Sydamerika, Bermuda, Panamakanalen m.fl. Celebrity Cruises vänder sig till par, bröllopsresenärer, enskilda resenärer och familjer. Gästernas ålder varierar från 35 till 60, med en genomsnittsålder på 48 år.
Behöver du några fler anledningar till varför du bör välja Celebrity Cruises?
Segla till spännande destinationer ombord på det högst rankade fartygen i världen och upplev nya kulturer i de fascinerande hamnarna. Komplettera din kryssning med guidade utflykter som erbjuder allt ifrån lugn och harmoni till maximal spänning. Med påpasslig och personlig service känner sig varje gäst som den enda ombord och på hyllade restauranger erbjuds ett brett utbud av prisbelönt gourmetmat. Med Celebrity Cruises kommer du att upptäcka nya sätt att känna dig avslappnad, pigg och stärkt, både ombord på fartyget och i land. Flottan består av 10 st fartyg med en gästkapacitet på mellan 1800 och 3000 gäster och presenterar ett program med kryssningar till alla världens hörn.
Med Celebrity Cruises kan du ta din kryssningssemester till en helt ny nivå tack vare införandet av temakryssningar. Är du intresserad av mat och vin? Samlar du kanske på antika föremål? Temakryssningarna erbjuder förbättrade eller ytterligare program ombord på fartygen och ibland även i hamn. Resor med teman är ett underbart sätt att anpassa din kryssning efter egna intressen och träffa nya, likasinnade människor. Celebrity Cruises har specialdesignade kryssningar avsedda just för dig.
Med fartyget Celebrity Xpedition får du exempelvis uppleva en exklusiv kryssning, tillsammans med enbart 90st andra passagerare, till Galapagosöarna. Mer information om denna kryssning hittar du under fliken ”Specialkryssningar”.
Åk på kryssning med Celebrity Cruises

Kryssningsfartyg
Läs mer om fartygen från Celebrity Cruises här