Azamara Club Cruises

azamara-dining-1Azamara Club Cruises ägs av kryssningskoncernen Royal Caribbean och har två kryssningsfartyg i flottan, Azamara Journey och Azamara Quest. Azamara stil kan beskrivas som kryssningar med exklusiv service och mat, litet och mysigt fartyg samt ovanliga resvägar.
Azamara Cruises Club är ett kryssningsrederi för den medvetna kryssningsresenären som inte bara vill se de platser och kulturer de besöker, utan också uppleva dem. Rederiets två fartyg, med en gästkapacitet på 694 personer, erbjuder en fantastisk atmosfär med enastående service, bra mat och viner från hela världen samt wellness- och vitalitetsprogram. Inte mindre än 93% av deras hytter erbjuder havsutsikt och 68% en privat veranda. Allt detta samtidigt som seglingen tar dig till en rad destinationer dit större fartyg inte når. Azamara Club Cruises erbjuder kryssningar till bland annat de stora städerna i Europa, tempel i Asien, naturliga underverk i Sydamerika och gyllene sand i Västindien.
Med deras ”Pre- and Post Cruises-paket” får du möjlighet att förlänga din semester ytterligare några dagar. Fördelen med att boka detta paket är att du inte behöver oroa dig för eventuella förseningar i samband med din kryssning. Paketet inkluderar hotell, bärhjälp och transfer. Med konceptet ”Cruisetours” får du möjligheten att spendera mer tid i land och få ut ännu mer av din resa. Detta är ett tillägg som görs tillsammans med din kryssning. På en kryssning med Azamara Cruises upplever du en kryssning utöver det vanliga.
Kryssningsfartygen
Klicka här för att läsa mer om Azamara Club Cruises fartyg